Wat is nu mooier, het meest Nederlandse auto merk van het moment, in de meest Nederlandse kleur en uit het jaar dat het bijna gebeurde! Ja ja, ik heb het over een knal oranje Saab 96 uit 1974! En laat het zo wezen dat Innovelty, mijn bedrijf in het bezit is van zo’n pracht exemplaar? Nu is alleen de vraag, wat ga ik er mee doen? Ik heb leuke ideeën maar ik moet ze wel even laten uit kristaliseren.

Een Oranje Saab 96 uit 1974, promotie kansen?

Ik denk het wel, misschien moet ik elke vierkante centimeter verhuren van dit prachtexemplaar van een auto en Nederland door toeren in deze auto. Maar hoe houd ik hem dan wel oranje? Allemaal vragen die ik nog even voor mezelf moet beantwoorden. Maar ik ga er zeker iets mee doen. Overigens, mocht je deze WK promotie al een goed idee vinden? Je kunt me mailen op info@innovelty.nl om je bod te doen voor een positie op deze auto!

Uw WK promotie op een Oranje Saab 96 uit 1974? Bel Innovelty op 073-5943960