Terwijl mijn favoriete club PSV kansloos aan het verliezen is van Dnipro. Heb ik weer tijd om over zinnige dingen na te denken.

Mobile groeit gigantisch hard, en hoe groeit een MKBer mee?

Met het geweld van alle nieuwe smartphones en hun ecosystemen groeit de informatie toegang van mensen enorm. Ik zit dit ook dagelijks terug in de Adwords campagnes die ik beheer. In sommige van deze accounts telt het aandeel van mobile (zonder tablets) al ruim 20%. Dat is gigantisch!

De meeste van mijn accounts worden gecombineerd met een website die niet overkomt op een smartphone. Dus kan ik feitelijk dit verkeer niet effectief aanspreken.

Door de grotere schermen van telefoons, ja ja zelfs die van de iPhone, is het al wat beter. Maar eigenlijk zou iedere website die nu wordt verkocht een mobiele variant erbij moeten hebben. Het is simpelweg noodzakelijk!