image

Een paar weken geleden heb ik mijn laatste post geplaatst over mijn nieuwe baan, situatie en over het leren over mHealth. Maar misschien moet ik nog iets anders leren. Dat is snel en effectief publiceren. Op mijn mobiel een bericht uit typen is iets dat ik nog nooit heb gedaan. Precies nu dus voor het eerst.

“Opmaak is een issue in de app van WordPress”

Het gaat wel, maar je hebt basis HTML kennis nodig. Gelukkig zit dit in mijn kennispakket. Mijns inziens moet dit gemakkelijker kunnen, zeker binnen Android. Toch is je basis HTML kennen een voordeel waar je altijd plezier van gaat hebben.

Nog een rare keuze… Landscape of portrait

Tja… Hoe ga je het bericht typen. Nu type it dit vanaf een Note3 dus heb ik sowieso alle ruimte. Het valt mij op dat ik steeds wissel. Wat ik er raar vind. Maar goed ik vind wel meer van mezelf apart.

Laten we een eind aan deze post maken…. Publish