Nu ruim een maand geleden heb ik Easy achter me gelaten en ben ik aan de slag gegaan bij VvAA mobiel. Een grote verandering, van het bekende Den Bosch en het bekende van een kleine onderneming. Naar Utrecht en een 10x groter bedrijf. Tegelijk had ik de pech, of het geluk (net hoe je er naar kijkt) dat mijn relatie ten einde liep. Kortom mijn hele wereld stond op zijn kop. Maar sinds nu weet ik dat ik heel goed met veranderingen om kan gaan en door mijn comfortzone te verlaten mezelf zo veel sneller ontwikkel.

“Verandering kan tot een dip leiden,  maar iedere dip leidt tot een piek.”

Dit is een wijsheid die ik leen van Seth Godin, maar één die ik inmiddels als waar ervaar. Ik had me in december voorgenomen om deze verandering zou omarmen en iedere kans die ik zag zou benutten. Mijn sociale leven bloeit op, in mijn werk kan ik meer passie kwijt dan ik dacht dat ik had. Bij VvAA krijg ik de kans om een product dat velen ervaren als te ‘niche’ tot een succes te laten uitgroeien. Het mooie is dat de eerste tekenen er zijn. We hebben in anderhalve week tijd de hoeveelheid verkeer weten te verviervoudigen.

We zijn er nog lang niet, maar er is een begin.

De volgende directe uitdaging is het opvijzelen van mijn SEO vaardigheden en schrijfkunsten. Ik moet gaan communiceren met “Mobile Doctors”. Ik ben geen zorg professional, maar ik ben wel ingelezen in de technische mogelijkheden van mobiele technologie. Mijn volgende stap is dus het leren hoe ik op een gelijk niveau met ze kan spreken.

m-Health is een belangrijk onderdeel van de toekomst de zorg.

Inmiddels geloof ik dat m-Health de grootste ontwikkeling in de gezondheidszorg in jaren. De volgende vraag is hoe ga ik m-Health en VvAA mobiel onlosmakelijk van elkaar maken in Nederland? De bouwstenen zijn aanwezig bij VvAA (mobiel).

Nu moeten we gaan LEGO-en met m-Health, en VvAA mobiel…