Iedereen heeft zijn ochtend ritueel, ik ook. Maar is mijn ochtend ritueel iets dat mij uitdaagt, of is het iets dat mij op mijn plek houd. In de meeste gevallen is dat het laatste. Maar is dat wel altijd de juiste keuze?Watch Full Movie Online Streaming Online and Download?

image

Gisteren heb ik mezelf uitgedaagd, door een stevige training uit te voeren van ruim anderhalf uur. Dat voelde echt geweldig. Ik was daarna helemaal kapot, maar voldaan. Al heeft dat ook te maken hebben met mijn lege hoofd en het fantastische weekend dat ik heb gehad.

Deze ochtend is anders, deze ochtend begint veel vermoeider en onrustiger in mijn hoofd. Moet ik nu mijn routine even de ruimte geven? Of wat doen dat ik normaal niet zou doen. Ik kies nu weer voor het laatste. Dat voelt wederom het beste, ik ben benieuwd of ik het anker van een ochtend ritueel wel eens nodig ga hebben.

Mag ik jou wat vragen? Hoe ervaar jij jouw ochtend. Zet jij het wel eens op zijn kop. Zo ja, hoe? Zo nee, waarom niet. Ik ben erg benieuwd! Laat het me weten in de reacties.