image

image-6553

Trots…. Enorm trots ben ik op dit moment. Mijn doel de afgelopen jaren was om onder de 100kg te wegen en hier ben ik nog maar 1,5 kilo van verwijderd.

De afgelopen anderhalf jaar zat ik alleen vast. Vanaf ruim 130kg ben ik gekomen en dit heb ik helemaal zelf gedaan. Geen diëten, geen moeilijke schema’s. Dit resultaat heb ik bereikt door gewoontes aan te passen. Slechte gewoontes te veranderen in goede gewoontes.

Zo drink ik bijna geen pils meer, voornamelijk speciaal bier wat ik echt lekker vind. Ik snoep nauwelijks meer, het is niet eens meer lekker. Door iedere dag te koken exact wat ik eet en hoeveel.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Maar na 25 kilo zat ik vast. De aangepaste gewoontes hielpen bij niet meer verder. Dit is de eerste keer dat ik het rigoureuzer ben gaan aanpakken.

Mijn ontbijt is nu net een lunch, met linzen, eieren en spek/ham. Elke ochtend een ruime koude douche om mijn vetverbranding aan te slingeren en binnen 10 minuten nadat ik ben opgestaan drink ik minimaal 0,5 liter ijswater.

Gevolg ik ben bijna 3kg kwijt en bijna 2% lichaamsvet in twee weken… Mooi resultaat toch… Nu weeg ik net onder de 102kg.

Ik ben overigens nog niet klaar. Spieropbouw is het volgende aandachtspunt. Die 40% spier moet dik omhoog. Door deze wijziging heb ik er al een 1% bij (of eigenlijk niet verloren) maar dat kan beter. Eerst mijn vetpercentage flink lager krijgen.